+31 6 55 888 651 info@xecutive.nl

Werken bij Xecutive Partners: onze voorwaarden zullen je verrassen

Ben jij een IT-professional die houdt van vrijheid, financiële zekerheid én afwisseling? 

  • Verlang jij naar financiële zekerheid, een bovengemiddeld salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden? En de vrijheid ervaren van zelf jouw opdracht vormgeven?

 

  • Wil jij de stap zetten naar een meer senior functie? Het verschil maken bij de klant, en ervaring opdoen in verschillende branches?

 

  • Profiteren van de kennis en de kansen van ons netwerk van IT-professionals en vakexperts?

 

Sven Zweistra | Ronald den Bak

Word partner bij Xecutive!

‘Bij Xecutive bepaal je zelf de invulling van je dienstverband. Net als een zzp’er bepaal ik zelf voor welke opdrachtgever ik werk voor hoeveel uur per week. Op de momenten dat ik extra wil verdienen, werk ik fulltime en maak dan maximaal gebruik van de variabele bonusregeling. Is geld minder van belang en wil ik juist meer tijd voor mijn privéleven of een opleiding, dat kan dat ook.’

Robert Jansen

Projectmanager, Xecutive Partners

Onze functies

Reageer op één van onze vacatures of stuur ons vrijblijvend een e-mail via werkenbij@xecutive.nl. Blijven zitten waar je zit of klaar voor een nieuw avontuur? De keuze is aan jou!

Data Consultant

Kun jij er bij onze opdrachtgevers voor zorgen dat complexe dataprojecten tot een goed einde worden gebracht? Is dataproducten doelgericht implementeren jouw ding? Dan zoeken we jou!

Testmanager

Zit testen in je bloed? Kijk jij naar requirements en weet je dan exact waar je wilt beginnen met onderzoeken of alles wel echt werkt zoals beloofd is? Werk je graag met strakke deadlines? Wacht dan niet langer en kijk naar onze vacatures.

Business Analist

Als ervaren Business Analist identificeer jij problemen en kiest voor de beste,  toekomstgerichte oplossing. Dit doe je door middel van scherpe analyses die jouw advies en veranderstrategie onderbouwen. Klinkt als iets wat jij goed kan? Dan zoeken wij jou!

Teammanager

Als Teammanager geef je vanuit de lijnorganisatie leiding aan een groep van professionals. Als geen ander weet je hen te stimuleren, te motiveren en te faciliteren in hun vak en loopbaan. Hierbij houd je contact met de opdrachtgevers en ben je verantwoordelijk voor het budget, HR en de kwaliteit van het geleverde werk.

Projectmanager

Als ICT-Projectmanager geef je leiding aan een of meerdere (Agile-)projectteams en draag je  verantwoordelijkheid voor tijd, geld en kwaliteit. Je analyseert mogelijke risico’s, problemen of veranderingen die van invloed kunnen zijn op de uitvoering en eindresultaat van het project en stuurt bij waar noodzakelijk. 

‘Voor het geld hoef ik het zzp-schap niet te overwegen. Werken bij Xecutive is net zo lucratief, alleen houd je onder de streep waarschijnlijk zelfs meer over. Zo kan ik  financiële zekerheid combineren met de vrijheid van het kiezen van mijn eigen opdrachten. Bovendien kan ik mijn kennis delen met een hele leuke club collega’s.’

René van Buren

Testmanager, Xecutive Partners

Wilfred en Dick

De 6 voordelen van werken bij Xecutive Partners

1. Geef zelf jouw opdrachten vorm

 

Ben jij een professional die houdt van vrijheid én financiële zekerheid? Ben je niet zo happig op administratieve rompslomp, maar wil je wel een hoog inkomen? Gedetacheerd worden via Xecutive Partners betekent: veel vrijheid binnen een vast dienstverband. Bij ons kun je direct starten. Wij  hebben alles in huis om jou direct naar een goed betaalde klus te brengen.

Paul van den Bragt

2. Geniet van jouw leven, wij regelen de rest 

 

Als jij je focust op dat waar jij extreem goed in bent, dan geniet je meer van het leven. Als je bij ons start dan ontzorgen wij jou compleet. Dus zzp’ers: vergeet de debiteuren risico’s, de wet DBA, het broodfonds of het pensioengat. Wij regelen alles voor je. Dat geeft jou de ruimte om na te denken over een verre vakantie, of wat je ook maar graag doet in je vrije tijd.

3. Ontvang een bovengemiddeld salaris

 

Ben je momenteel in vaste dienst, en wil je graag meer verdienen? Doe jezelf niet te kort. Xecutive betaalt een bovengemiddeld hoog salaris. Onze voorwaarden zullen jou verrassen. Behalve een vast salaris krijg je op basis van jouw eigen prestatie een variabele provisie plus een partner bonus. Wij noemen dit het partnermodel. Wij vertellen je graag meer over jouw auto van de zaak, laptop, telefoon, vakantiedagen, het pensioen dat je gaat opbouwen en onze onkostenvergoeding.

Paul en Dick
Rogier en Paul

4. Pak nieuwe kansen bij grote organisaties

 

Als succesvol IT-bedrijf werken wij voor gekwalificeerde, grote organisaties in verschillende branches. Kies een opdracht uit ons platform die het beste bij jou past, en maak vanaf dag één direct het verschil bij de klant. Grote kans dat je via ons wél kunt starten op een uitdagende positie. Dat is de kracht van ons grote netwerk van medior en senior IT-specialisten. Hierdoor zit je nooit lang zonder een uitdagende klus. 

5. Profiteer van de kennis en kansen binnen ons netwerk van IT-professionals

 

Ons team bestaat uit goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde medewerkers. We helpen elkaar met het benutten van commerciële kansen. Eens in de zoveel tijd gaan we met elkaar uit eten, en organiseren we activiteiten voor het thuisfront. Maar bij ons geen verplichte functioneringsgesprekken, jaarlijkse beoordelingsrondes,  vrijdagmiddagborrels of werkgroepen. Het draait bij ons om de leuke klussen bij de klant. Niet om de poespas eromheen.

Xecutive directie
Paul

6. Word uitgedaagd om te groeien

 

Wij zijn een persoonlijke en platte organisatie die jouw ontwikkeling en werkgeluk vooropstelt. Step up your game! Maak een keuze uit ons ruime aanbod van opleidingen, en doe binnen korte tijd veel ervaring op bij onze opdrachtgevers. De keuze is aan jou. Wij helpen je, maar verplichten je niet om continue op te draven bij trainingen en cursussen.

‘Voor iedere IT-professional of projectmanager die houdt van afwisseling zonder zorgen, is Xecutive een aantrekkelijke keuze. Ben je ook nog eens een proactief persoon en een doener, dan pas je goed in het team. Het draait hier om de mooie klussen, niet om de poespas eromheen.’

Rogier van der Pol

Projectmanager, Xecutive Partners

Bel mij terug!

Benieuwd wat wij jou persoonlijk kunnen bieden? Laat jouw naam & telefoonnummer achter, en dan bellen wij jou terug.

    Nieuws over Xecutive Partners